Sursa foto: Facebook/ Cristian Popescu Piedone

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cristian Popescu Piedone a afirmat că „românii deștepți și drepți”, din țară și de peste hotare, îi scriu scrisori și îl încurajează să aibă răbdare și curaj.

Acesta a precizat că prin cuvintele lor, dorul de „aer, de oamenii dragi din Sector” devine mai suportabil.

„Vlad, băiatul meu, primesc scrisori, bărbate. Românii mei deștepți și drepți, de aici din țară și din pribegia largă, mi-au scris să am răbdare și curaj! Vlad, dragul meu, românii noștri îmi alină dorul de… aer, dorul de voi, dorul de oamenii mei dragi din Sector. Vlad… mi-au scris români mulți, băiatul meu! Mi-au scris mulți români care trăiesc în Anglia! Mulți, mulți, dragule! Și din America am scrisori, și din Franța și din Italia și din Spania!”, a scris Cristian Popescu Piedone.

„Efortul lor de a-mi scrie, Vlăduț, îmi dă putere și energie și speranță!”

Fostul edil a mai precizat că toate scrisorile îi sunt „pansament pe suflet” și simte că nu a trăit degeaba „în lumea asta alambicată.” Totodată, Cristian Popescu Piedone le-a mulțumit tuturor pentru „cuvinte, dragoste și încurajări”, afirmând că în pușcărie, scrisorile au preț mai mare ca tot aurul lumii.

„Cu sprijinul dumneavoastră, cu dragostea pe care mi-ați trimis-o în scrisori, EU, Cristian Popescu Piedone, jur în fața lui Dumnezeu că voi reveni mai puternic! Vă voi trimite, la rându-mi, scrisori cu gândurile mele, cu dragostea mea, cu respectul pe care vi-l port în suflet. Vă iubesc și vă mulțumesc, dragi români buni”, a mai spus fostul primar al Sectorului 5.

De asemenea, Piedone nu a uitat de viitorul acestei țări, tinerii ce vor începe examenul de bacalaureat. Acesta le-a urat multă baftă, îndemnându-i să lupte și să gândească deoarece România depinde de ei.

„Luptați și gândiți, gândiți și luptați!  Faceți-vă viețile frumoase! De voi depinde țara! Vă țin pumnii strânși!”, a spus Piedone.

În încheierea mesajului său, Cristian Popescu Piedone a avut un mesaj special pentru fiul său, cel care s-a angajat să facă din imposibil posibil. Fostul primar al Sectorului 5 l-a rugat să fie tare și să aibă grijă de familie.

„Fii tare, fii cumpătat, fii calm! Fii tu, Vlad Popescu Piedone! Ascultă oamenii comunității și ajută-i cum poți! Transmite-le oriunde îi întâlnești că… îi iubesc și îi prețuiesc! Vlad, tată, nu lăsa comunitatea călcată de balauri!  Fă imposibilul… posibil, copil bun! Eu rămân aici, în pușcărie, unde m-au aruncat!… Dumnezeu o să mă elibereze, când va decide că-i momentul. E ok! Îmi duc crucea și-n deal și-n vale… ”, a concluzionat Cristian Popescu Piedone.

Citește și articolul: Vlad Popescu Piedone este alături de tatăl său: „N-a fost și nu va fi niciodată singur”