Alexandru Arșinel, internat în stare critică!

Actorul are nevoie de supravegherea permanentă a medicilor.

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, a ajuns din nou la spital, fiind internat într-o clinică privată din București. Starea de sănătate a actorului s-a înrăutățit brusc, cu câteva zile în urmă. Actorul Alexandru Arșinel ar fi ajuns, din nou, la spital, din cauza problemelor cardiace. Starea de sănătate a artistului e critică, având nevoie de supravegherea permanentă a medicilor. Actorul a fost internat într-o clinică privată. Medicii care l-au consultat au decis să îl și interneze, pentru câteva zile, pentru investigații suplimentare. Este posibil ca Alexandru Arșinel să suporte încă o intervenție cardiacă de montare a unui nou stent.

Alexandru Arșinel: „Nu sunt în regulă, dar cine mai e în regulă astăzi?”

Starea să de sănătate a actorului s-ar fi deteriorat, după ce acesta a acceptat să facă o deplasare la un eveniment, care a avut loct în Botoşani cu ceva timp în urmă. Actorul are mari probleme cu inima și cu respirația și a decis, în urmă cu o lună, să se retragă din teatru. „Nu sunt în regulă, dar cine mai e în regulă astăzi? Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația. Am fost și la spital, mă îngrijesc cum pot”, a spunea Alexandru Arșinel, în urmă cu câteva săptămâni.

Alexandru Arșinel a rămas cu sechele din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut de-a lungul timpului. Anul trecut s-a infectat cu coronavirus și a suferit două intervenții chirurgicale pe cord. Acum câțiva ani a suferit un transplant renal. Artistul are și probleme mari la picioare și mărturisește că mersul a devenit un calvar! „Îmi este greu să mă deplasez. Am o durere a masei musculare. Mă dor picioarele mai ales. Îmi este greu să merg, sper să treacă. Am angajat pe cineva care mă ajută, vin copiii mei care se ocupă zilnic de mine și de soția mea”, a mai declarat Alexandru Arșinel.

Momente de cumpănă pentru Gabriela Cristea!