Edilul Sectorului 2 anunță încă două centre de vaccinare. Unul clasic, unul drive-thru

Două noi centre de vaccinare în Capitală. Unul dintre acestea va fi de tipul drive-thru

Radu Mihaiu / Foto: B1 TV

Edilul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat pe pagina sa de Facebook că în curând va fi inaugurat un nou centru de vaccinare de tipul drive-thru, în sectorul pe care îl administrează. Mai mult mult se fac pregătiri intense pentru ca centrul „clasic” de la Universitatea tehnică de Construcții din Capitală să fie deschis publicului în curând. Acesta va avea zece puncte de vaccinare.

Edilul Radu Mihaiu anunță că centru drive-thru este pregătit de inaugurare cât de curând

Conform declarțiilor primarului, în momentul de față există deja stocurile necesare de vaccin, centrul fiind dotat inclusiv cu personal calificat pentru vaccinare. În plus, adaugă edilul, se fac pregătiri inclusiv pentru deschiderea unui nou centru de tip drive-thru, în Capitală, de data aceasta în Sectorul 2, cel administrat de Radu Mihaiu.

Având în vedere cererea mare pentru vaccinare în București, vom deschide în curând încă un centru cu 10 puncte în Sectorul 2, la Universitatea Tehnică de Construcții București. Avem doze de vaccin, avem personalul pregătit, avem doritori – rețeta e completă. Vaccinarea e cheia unui nou început. P.S. de asemenea, pregătim și un centru drive-through la noi în sector, ca să aveți toate opțiunile aproape de casă. Revin cu detalii imediat ce aceste două centre vor fi operaționalizate și deschise publicului”, a precizat edilul Radu Mihaiu, pe contul acestuia de Facebook.

Citește și: Pedepse mai mari pentru ultraj împotriva pădurarilor