Florin Roman

Florin Roman, liderul deputaților PNL, pune punctul pe „fake news”

Nemulțumit de zvonurile ce au apărut ici și colo, Florin Roman ține să facă câteva clarificări. Nu de alta, dar ar fi păcat ca lumea să rămână cu ideea cum că atunci când a zis ce a zis, s-ar fi referit la profesori. Ce a zis, mai exact, Florin Roman? Nimic deosebit, doar o părere personală legată de faptul că bugetarii ce își întrerup activitatea ar trebui tratați așișderea lucrătorilor din mediul privat. Cum aceste afirmații au stârnit controverse, Roman nu a lăsat zvonurile la voia întâmplării și a decis să intervină.

„E vremea manipulărilor și a știrilor false! Plecând de la o opinie personală ca bugetarii care intrerup activitatea ar trebui tratati la fel ca cei din mediul privat, s-a vehiculat informația eronata ca ma refer la profesori.

FALS! Ei nu au activitate întreruptă! Cred însă ca in aceasta perioada dificila e nevoie de o mai buna activitate on line cu elevii. Ii asigur pe profesori de tot respectul meu! Și nu o spun de complezenta, ca alții!

Am spus ca nu tăiem pensii și salarii! Și ne ținem de cuvânt! Dar sigur, pentru cei care vor raul acestei tari, asta nu e o știre!”, declară Florin Roman pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, acesta a mai ținut să menționeze faptul că pensiile și salariile nu se vor tăia, asfel că toți cei ce susțin contrariu nu fac decât să dorească răul acestei națiuni.

Citește și: Ludovic Orban, mâhnit din pricina medicilor demisionari

#News