Dani Oțil, certat că a lipsit motivat de la job

„Am o problemă foarte reală. De unde răutatea asta?”

Dani Oțil, jumătatea lui Răzvan Simion de la „Neatza”, a fost criticat de internauți pentru că și-a permis să lipsească de la matinalul pe care îl prezintă de 14 ani. Și chiar dacă și-a motivat absența, „aciditatea” celor care îl urmăresc a fost la un nivel mare, uitând pentru o clipă că și cei care „stau în cutia tv-ului” sunt tot oameni ca și noi și care pot avea probleme, ei sau cei din familiile lor.

„Am o problemă foarte reală și o s-o exprim foarte sincer. Noi suntem aici de 14 ani, facem luna asta. Oficial eu nu am lipsit din motive medicale niciodată, inclusiv când m-am operat la nas am venit aici, dar n-am fost lăsat să intru că eram vânăt, dar am fost aici. Acum că am lipsit, dar nu pentru că eram eu bolnav, ci pentru că era bebele. Luni m-ați lăsat, dar începând de marți au început mesajele și în privat, și public: «Băi, dar tu de ce lipsești? Ești un nesimțit, oamenii se chinuie la emisiune și tu cine știe ce faci pe acasă». De unde răutatea asta?”, a spus Dani Oțil, în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, potrivit Viva.

În val pandemic, în care și un simplu strănut sau un curs de nas devine suspect, să ai copilul răcit rău te face, ca părinte, să pari neputincios. „Ziua a patra de stat în casă doar noi cu bebelușul, fără ajutor. A fost crunt. Bine că ne simțim mai bine și eu și bebelușul. Au fost niște nopți și zile crunte. Mie nu-mi vine să cred că sunt tot în 2022, credeam că sunt în alt an. Bine că tati este bine, dar vă dați seama că nu ne mai suportă nici el după atât de mult timp doar cu noi”, a spus Gabriela Prisăcariu, în mediul online.

Citește și: Dani Oțil se comportă „ca tata” și stinge toate luminile din casă