Tudose nu-l vrea pe Voiculescu demisionar, ci demis

Social democratul îl critică pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și susține că acesta ar trebui să fie dat afară din funcție

Social democratul Mihai Tudose a lansat, în cursul zilei de astăzi, o nouă ipoteză agreată de partidul din care face parte. Potrivit acestuia, Vlad Voiculescu nu ar trebui să demisioneze, așa cum îi cer deja mulți dintre politicienii aflați în opoziție, ci ar trebuie să fie demis.

„Coada care dă din câine….Sau cum să “ascunzi” gunoiul tău sub preșul altuia și să-i faci și scandal că nu păstrează curățenia și-ți strică ție buna dispoziție.Cazul Balș. Tragedia? Nu. Tragediile…”, a spus Mihai Tudose, pe Facebook.

Mihai Tudose: „Și eu zic că nu trebuie să-și dea demisia!!! Trebuie demis!”

Astfel, fostul ministru Tudose este de părere că demisia lui Vlad Voiculescu, în eventualitatea în care aceasta s-ar întâmpla, ar fi o pedeapsă mult prea blândă în contextul tragediei de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”, preferând, mai degrabă să-l vadă supus rușinii de a fi demis.

„Evident nimeni, dar nimeni, nu-și asumă imensa greșeală. Cum s-a declarat incendiul stins fără să intri în toate spațiile…3. La ora 9 ministru’ Voiculescu dă asigurări, de la locul tragediei, că sunt 4 victime și că toți ceilalți pacienți au fost transferați în alte locuri. Și că familiile acestora pot să ia legătura cu un centru de informare făcut special pentru a afla unde le sunt rudele. Până când a fost descoperită cea de-a cincea victimă, ea unde figura transferată?”, a mai spus Tudose, în cadrul aceleiași postări.

Reamintim că în cursul zilei de ieri, social democrația din Parlament a protestat vehement împotriva lui Voiculescu, parlamentarii PSD prezentându-se „la cameră” cu pancarte pe care era notat mesajul: „Voiculescu demisia”. Tot în cursul zilei de ieri, HashtagNews.ro remarca similitudinea dintre „protestul” PSD din parlament și protestul USR, din 2017, pe tema modificării legilor justiției.

Citește și: Ciolacu protestează ca USR PLUS, împotriva unui ministru USR PLUS