RAJA S.A., pregătită să facă față provocărilor de vreme rea. Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă este activ

RAJA S.A. a anunțat că a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă. Comandamentul va fi activ în perioada 01 iulie 2021, ora 12:00 – 05 iulie 2021, ora 08:00. Această decizie a fost necesară ca urmare a noilor atenționări de instabilitate atmosferică accentuată, emise de Administrația Națională de Meteorologie, ce se va manifesta prin averse torențiale și descărcări electrice, dar și grindină și vijelii, pe arii restrânse.

Zeci de echipaje de intervenție RAJA S.A., pregătite să facă față provocarilor

Conform comunicatului, zeci de echipe de intervenție, dotate cu autospeciale tip womă, vidanje, motopompe de mare putere și autoutilitare, au fost pregătite pentru a acționa cu promptitudine în rezolvarea situațiilor specifice care pot apărea în funcționarea sistemelor operate la nivelul localităților deservite.

În plus, angajații societății se vor asigura ca serviciile de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate să funcționeze la parametri optimi.

RAJA S.A. a menționat, de asemenea, că singurele probleme care pot apărea în funcţionarea acestora, care nu țin de operativitatea echipelor, sunt cele legate de eventuala lipsă a energiei electrice. Astfel, consumatorii sunt rugați să dea dovadă de înțelegere, totodată fiind asigurați că se va face tot posibilul pentru ca orice disconfort să fie evitat.

Consumatorii care înregistrează deficiențe la nivelul sistemului de distribuție de apă potabilă sau de canalizare, pot sesiza avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924, a mai transmis RAJA S.A.